top of page

ti 13. lokak.

|

Hindsbyn Byagårdenilla Martiksentie 66

Kundaliinijooga 13.10.2020

Harjoitukset sopivat lähtökohdiltaan kaikille, eikä lähtötason osaamista vaadita. Voit hypätä mukaan juuri siinä vaiheessa, kun olet nyt itsesi, kehosi ja elämäsi kanssa. Teet harjoitusta aina itseesi keskittyen ilman ulkopuolisia pyrkimyksiä tai vertailua.

Registration is Closed
See other events
Kundaliinijooga 13.10.2020
Kundaliinijooga 13.10.2020

Aika ja paikka

13. lokak. 2020 klo 19.00 – 20.30

Hindsbyn Byagårdenilla Martiksentie 66, Martiksentie 66, 04130 Sipoo, Finland

Lisätietoja tapahtumasta

Lämpimästi tervetuloa useammin tai satunnaisemmin joogaamaan Hindsbyn Byagårdenille! Aikasempaa joogakokemusta et tarvitse.

Kundaliinijoogan tunnit Hindsbyn Byagårdenilla (Martiksentie 66, Sipoo) tiistaisin ajalla 25.8.2020 - 15.12.2020 kello 19.00 - 20.30.

Hinnat: Kertamaksu 16 € / 14 €*  5 kerran kortti 60 € / 50 €* 10 kerran kortti 110 € / 100 € (hinnat sisältävät alv:n 10%) *Alennushinnat työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, kotiäideille ja -isille

Maksutavat: Käteinen, kortti sekä E-passi (mobiilimaksuna), Edenred (seteli, kortti, mobiilimaksu), Smartum (seteli, kortti ja mobiilimaksu). Myös lasku on mahdollinen.

Ilmoittautuminen: anne.h.raatikainen@gmail.com tai namangadjooga@gmail.com

Alla on tietoa kundaliinijoogasta:  Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa ja sisäisen kasvun joogaa. Se on erittäin voimallinen joogamuoto, jonka harjoitukset pohjautuvat hyvin (jopa satoja vuosia) vanhoihin itsensä kehittämisen tekniikoihin. Harjoituksia tehdään huomioiden ihminen sekä kehon, mielen että energeettisen olemuksen tasolla. Fyysisten ja dyynamisten asanaharjoitusten lisäksi kundaliinijoogassa on olennaisessa osassa mielen keskittämisen harjoittaminen, meditaatio, hengitystekniikat, mantrat ja rentoutuminen. Jokainen tunti on aina hiukan erilainen riippuen, millaisia tekniikoita kulloinkin käytetään. Tunnin rakenne on kuitenkin pääpiirteiltään aina samanlainen koostuen: alkuvirittäytymisestä mantrojen avulla, kehon avaamisesta lämmitellen ja hengitystä avaten, kriyasarjasta (asanaharjoitukset), meditaatiosta ja rentoutuksesta sekä harjoituksen päättämisestä loppumantraan.

Monipuoliset harjoitukset säännöllisesti tehtynä nostavat fyysistä kuntoa, avaavat kehoa ja  vahvistavat lihaksia, mutta samalla tasapainottavat mieltä ja tunne-elämää, lisäävät tietoisuutta sekä itsetuntemusta. Kundaliinijoogan erilaisia tekniikoita voi hyödyntää omassa arjessaan ja ne auttavat selviämään arjen haasteista lievittämällä stressin tuntemuksia, vahvistamalla hermostoa ja auttamalla parempaan uneen. Harjoituksen jälkeen voi huomata koko olemuksessaan ja energiassaan muutoksen rentoutuneempaan, positiivisempaan tilaan.  Harjoitukset sopivat lähtökohdiltaan kaikille, eikä lähtötason osaamista vaadita. Voit hypätä mukaan juuri siinä vaiheessa, kun olet nyt itsesi, kehosi ja elämäsi kanssa. Teet harjoitusta aina itseesi keskittyen ilman ulkopuolisia pyrkimyksiä tai vertailua.

Ohjaajalle on hyvä kertoa etukäteen, jos kehossa on haastavia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia tai vammoja tai on raskaana (raskaus yli 4 kk ei suositella normaalia tuntia), jotta harjoitusta voidaan tarvittaessa muokata sinulle sopivaksi. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa harjoituksen sopivuudesta sinulle!

Tulethan joogaan vain terveenä. Laita päälle mukavat, väljät vaatteet ja ota mukaan oma joogamatto, pieni tyyny, joogatiili tai joogabolsteri istuma-asentoa varten sekä lämmin viltti loppurentoutukseen sekä juomapullo.

Terkuin, Jooga-, meditaatio- ja rentoutusohjaajasi Anne / Sydämeni Voiman palvelut

Jaa tapahtuma

bottom of page