top of page

to 12. marrask.

|

Online

Kundaliinijoogan online-tunti 12.11.2020

Voit osallistua tunnille oman tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta kotoa käsin. Tunnille ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole aikaisemmin jooganneet.

Registration is Closed
See other events
Kundaliinijoogan online-tunti 12.11.2020
Kundaliinijoogan online-tunti 12.11.2020

Aika ja paikka

12. marrask. 2020 klo 19.00 – 20.30

Online

Lisätietoja tapahtumasta

Kundaliinijoogan online-tunnit torstaisin ajalla 6.8.2020 - 17.12.2020 kello 19.00 - 20.30.

Voit osallistua tunnille oman tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta kotoa käsin. Tunnille ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole aikaisemmin jooganneet.

Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit pyytää nauhoitteen tunnista. Nauhoitteen hinta on sama kuin tunnin hinta. Nauhoite on käytössäsi kahden viikon ajan. Kaikki livessä mukana olleet saavat automaattisesti nauhoitteen tunnin jälkeen ja voivat tehdä harjoitusta useampaan kertaan.

Hinnat: 12 €/10€* ja 5 kerran kortti 50€/40€* (sis. alv 10%) *Alennushinnat koskevat työttömiä, eläkeläisiä, opiskelijoita ja kotiäitejä sekä -isiä

Maksu: Tilille, MobilePay tai Smartumin, Edenredin tai E-passin mobiilisovelluksella.

Laita minulle viestiä namangadjooga@gmail.com, niin laitan sinulle maksutiedot, liittymislinkin ja lyhyen lisäohjeistuksen zoom-sovellusta varten.

Tässä on tietoa kundaliinijoogasta: Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa ja sisäisen kasvun joogaa. Se on erittäin voimallinen joogamuoto, jonka harjoitukset pohjautuvat hyvin (jopa satoja vuosia) vanhoihin itsensä kehittämisen tekniikoihin. Harjoituksia tehdään huomioiden ihminen sekä kehon, mielen että energeettisen olemuksen tasolla. Fyysisten ja dyynamisten asanaharjoitusten lisäksi kundaliinijoogassa on olennaisessa osassa mielen keskittämisen harjoittaminen, meditaatio, hengitystekniikat, mantrat ja rentoutuminen. Jokainen tunti on aina hiukan erilainen riippuen, millaisia tekniikoita kulloinkin käytetään. Tunnin rakenne on kuitenkin pääpiirteiltään aina samanlainen koostuen: alkuvirittäytymisestä mantrojen avulla, kehon avaamisesta lämmitellen ja hengitystä avaten, kriyasarjasta, meditaatiosta ja rentoutuksesta sekä harjoituksen päättämisestä loppumantraan.

Monipuoliset harjoitukset säännöllisesti tehtynä nostavat fyysistä kuntoa, avaavat kehoa ja vahvistavat lihaksia, mutta samalla tasapainottavat mieltä ja tunne-elämää, lisäävät tietoisuutta sekä itsetuntemusta. Kundaliinijoogan erilaisia tekniikoita voi hyödyntää omassa arjessaan ja ne auttavat selviämään arjen haasteista lievittämällä stressin tuntemuksia, vahvistamalla hermostoa ja auttamalla parempaan uneen. Harjoituksen jälkeen voi huomata koko olemuksessaan ja energiassaan muutoksen rentoutuneempaan, positiivisempaan tilaan.

Harjoitukset sopivat lähtökohdiltaan kaikille, eikä lähtötason osaamista vaadita. Voit hypätä mukaan juuri siinä vaiheessa, kun olet nyt itsesi, kehosi ja elämäsi kanssa. Teet harjoitusta aina itseesi keskittyen ilman ulkopuolisia pyrkimyksiä tai vertailua.

Ohjaajalle on hyvä kertoa etukäteen, jos kehossa on haastavia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia tai vammoja tai on raskaana (raskaus yli 4 kk ei suositella normaalia tuntia), jotta harjoitusta voidaan tarvittaessa muokata sinulle sopivaksi. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa harjoituksen sopivuudesta sinulle!

Järjestäjänä Sydämeni Voima Jooga-, Meditaatio- ja Rentoutuspalvelut

Jaa tapahtuma

bottom of page