top of page

la 03. syysk.

|

Mäntymäki, Sipoo

Luovuustyöpaja 3.9.2022

Luovuuden avaamista toiminnan kautta ja itseä kuunnellen. Työpaja soveltuu aivan kaikille kiinnostuneille. Huomioithan, että tämä työpaja on Sipoossa.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt
Muita tapahtumiamme
Luovuustyöpaja 3.9.2022
Luovuustyöpaja 3.9.2022

Aika ja paikka

03. syysk. 2022 klo 11.00 – 18.00

Mäntymäki, Sipoo, Sipoo, Hindsby

Lisätietoja tapahtumasta

Luovuus on itsensä ilmaisua ja elämän elämistä. Luovuus on jatkuvaa toimintaa. Jokainen hetki on uusi ja sen luomisessa voimme olla itse aktiivisia, tietoisia toimijoita.

Luovin keinoin voi ilmentää ajatuksia, tunteita, sisäistä todellisuutta ja eri tietoisuuden tasoja.

Luova toiminta on avoin reitti itseensä tutustumiseen, oman todellisuuden ilmaisuun ja erilaisten prosessien edistämiseen. Luovan toiminnan kautta pääsee kosketuksiin sellaistenkin kerrosten kanssa, joihin analyyttinen mieli ei yllä.

Työpajassa yhteys omaan luovuuteen tapahtuu läsnäolon ja toiminnan keinoin. Teemme lyhyitä meditaatioita, joiden avulla luodaan yhteys omaan sisäiseen maailmaan. Päivä sisältää monipuolisia harjoituksia, käytännön tekemistä ja konkreettista oman luovuuden ilmentämistä.

Sinulla voi olla jo harjoittamiasi erityistaitoja ja tunnistamaasi taiteellisuutta. Sellainen ei kuitenkaan ole osallistumisen edellytyksenä. Luovuuden voimaa on kaikissa ja sen ilmentäminen tapahtuu rajattoman monimuotoisesti. Olennaisinta on löytöretki itseen ja itsessä elävään luovuusvoimaan. 

Kaikki välineet löytyvät paikan päältä. Materiaalit ovat pääosin luonnosta kerättyjä sekä kierrätysmateriaaleja. Voit toki ottaa mukaan omiakin tarvikkeita, mikäli tunnet johonkin erityistä

Hinta 140 €

Sisältää

- ohjauksen ja materiaalit

- kahvia, teetä ja muuta juotavaa sekä pikkupurtavaa tarjolla koko ajan

Lisätietoja saa info@vahvamina.com tai anna-riina@valonpisara.fi.

Jaa tapahtuma

bottom of page