top of page

ma 20. syysk.

|

Mäntymäki

Ohjattu rentoutuminen Mäntymäellä

Tunti perustuu intuitiivisesti ohjattuun hoitavaan rentoutumiseen, jota Paula ohjaa sanallisesti. Hän kanavoi myös hoitavaa energiaa ja ohjausta niin kuin siinä hetkessä rentoutujille tuodaan. Ilmoittautuminen suoraan Paulalle paivansadejametsantaika@gmail.com tai viestitse 040-8335449

Ohjattu rentoutuminen Mäntymäellä
Ohjattu rentoutuminen Mäntymäellä

Aika ja paikka

20. syysk. 2021 klo 18.30 – 20.00

Mäntymäki, Kulmatie 16, 04130 Sipoo, Finland

Lisätietoja tapahtumasta

Tunti  toteutuu Hiljaisuuden Aitan tunnelmassa. Kääriydymme vilttejen suojaan, patjoilla  pötkötellen kynttilöiden lämmössä, ilman minkäänlaista suorittamista.

Toistaiseksi  tunteja on lokakuuhun saakka ja lämpötilojen mukaan edeten siitä  eteenpäin. Aitta on siis lämmittämätön ja se luo oman tunnelman  lämpimien vilttien alla rentoutumiseen.

Tunti  mahdollistaa mielen hälinän rauhoittumista antaen tilaa  levolliselle mielelle. Tässäkään meidän ei tulisi lähteä puskemaan  itsemme kanssa. Armollisuutta itsellemme, eikö niin?

Hoitava  rentoutus kestää n. 1 h, jonka jälkeen on 0,5 h aikaa teehetkeen,  palautumiseen omaan olemiseen ja halutessanne kokemusten/tuntemusten  jakamiseen. 

Pieni Puinen Putiikki on myös avoinna tunnin jälkeen.

Halutessasi  voit ottaa oman viltin ja makuualustan patjan päälle, jos haluat.  Kaikki tarvittava löytyy kuitenkin paikan päällä, riittää kun tuot  itsesi. Vaatetuksena suositus: mukavat, rennot ja lämpivät vaatteet mitä  pidämmälle syksyyn mennään.

Tunti toteutuu 2 - 5 hlölle

Ilmoittautumiset ennakkoon sen päivän tunnille klo 14:00 mennessä. paivansadejametsantaika@gmail.com tai viestitse 040-8335449 / Paula

Hinta 19 €/ hlö, maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä

Olet lämpimästi tervetullut!

Jaa tapahtuma

bottom of page