top of page
Katse-itsetunto-vahva-minä-intuitio.jpg
Vahva Minä™ on kesän ajan luomistauolla. Uudet nettisivut ovat työn alla. Voit tilata uutiskirjeen, niin saat tiedon uudesta startista!. 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Vahva Minä
  • YouTube
Palveluita ja tapahtumia saatavilla:

Hyvinvointi on kokonaisuus

Vahva Minä™ on palvelukokonaisuus, jonka avulla voit olla oma itsesi. Vahvuus on luonnollista elämänvoimaa. Sen ilmenemismuotoja ovat mm. itsearvostus, ymmärrys itseä ja muita kohtaan, empatia, hyväksyntä, armollisuus, omien rajojen tunnistaminen ja niiden puolustaminen, oman ja toisten henkilökohtaisen tilan kunnioittaminen ja terve itsenäisyys.
 
Avaintyökaluja ovat tietoinen läsnäolo ja tietoinen toiminta. Tarjoamme kurssien, meditaatioiden, itseopiskelupakettien sekä yksilöohjauksen avulla mahdollisuuden vahvistaa itsetuntemusta ja saada keinoja ilmaista itseäsi. Voit siis tulla tietoisemmaksi omasta itsestäsi ja elää enemmän itsesi näköistä elämää.
 
Uskomme toiminnassamme itseohjautuvuuteen ja yhdessä oivaltamiseen. Valmiita kattauksia emme tarjoile, sillä tehtävämme on mahdollistaa ja tarjota puitteet, jotta jokainen voi itse rakentaa oman vahvan minän. Päärooli on sinulla; henkilökohtainen kasvu on aina itse tehty matka. Sitä matkaa voi taittaa myös yhdessä. 
Oman itsensä löytäminen on avain varmuuteen ja vapauteen. Keskeisinä työkaluina itsensä näköiseen elämään ovat läsnäolo ja tietoinen toiminta.

”Uskallan olla minä, vaikka välillä horjun ja kompastelen.

Uskallan tehdä senkin, sillä olen vahvasti minä. ” 

 

OHJATUT MEDITAATIOT

KUNDALIINIJOOGA

KUNDALIINIJOOGA

KUNDALIINIJOOGA

LIIKKUVA MEDITOINTIPALVELU

KURSSITOIMINTAMME

Opisto_logo_uusi_com.jpg

KUNDALIINIJOOGA ja rentoutukset myös online-tunteja

 

OHJATUT MEDITAATIOT

Maanantaisin Kundaliinijooga.jpg

HENKISET  PALVELUT

1.jpg

LIIKKUVA MEDITOINTIPALVELU

PopUp meditaatio liikkuva meditointipalvelu tilaa meditaatio

PÄIVÄNSÄDE JA METSÄNTAIKA

- Luontopihan ja energiahoitojen palvelut, myös Kodin hoivaa

P%C3%A4iv%C3%A4ns%C3%A4de%20ja%20Mets%C3

Lisäksi kirjoitamme blogia ja kuukausikirjeitä, tuotamme blogeja ym. tekstejä yhteistyötahoille, pidämme luentoja, teemme henkistä huumoria: #SpiritStripit, puuvillakassit ja postikortit.

bottom of page