Kurssit ja koulutukset

hyvinvointikoulutus, hyvinvointikurssi, kokonaisvaltainen hyvinvointi kurssi, kokonaisvaltainen hyvinvointi koulutus, henkinen koulutus, henkinen kurssi, henkisyys, tietoisuus, läsnäolo, meditaatio, meditointi, rentoutuminen, rentoutus, energiahoito, energiahoitaminen, selvännäköisyys, selvänäköisyys, parantaminen, vaihtoehtohoito, vaihtoehtohoitaja koulutus, meditoinnin alkeet
Kurssimme löytyvät Vahva Minä™ - hyvinvointiopistosta.
Kursseille on tilaa jälleen vuoden 2020 puolella. 
Vahvempi Mies -PILOTTI: vielä yksi viikonloppukurssi joulukuussa 2019
 
Kurssit ovat osallistavia ja tarjoavat osallistujille oman tien yksilölliseen kasvuun kannustavassa ja sallivassa ympäristössä.

Ryhmässä oppiminen tarjoaa uusia kokemuksia ja ryhmän energiatuki edesauttaa oppimista ja kehittymistä.  

Kurssipäivien aikana rentoudutaan ja avaudutaan kohtaamaan itsemme ja muut läsnäolevina. Monipuolisten harjoitusten kautta herätellään luovuutta ja tehdään tilaa oivalluksille. 

Tarjolla on eri pituisia kursseja, joita voit valita yksittäin tai muodostaa niistä oman  kurssikokonaisuuden.

 

Kursseja täydentävät ohjatut meditaatiovideot sekä harjoitukset. Harjoituksia voit tehdä myös ihan sellaisinaan - aktivoimaan, rauhoittamaan, tiedostamaan tai vaikkapa luovuuttasi herättelemään.

Voit myös kerätä itse porukan kasaan ja tilata meiltä sopivan kurssikokonaisuuden porukallesi. Mahdollisuus myös räätälöityyn kurssipakettiin.

Kurssit löydät hyvinvointiopiston sivuilta.

Osa kursseista toteutuu yhteistyötoimijoiden kautta, mm. henkiset koulutukset Valonpisaran toimesta.