top of page
N%C3%A4ytt%C3%B6koko_Nettiin-13_edited.j

ANNA-RIINA ZITTING (ANNI)

Meditaatio-ohjaaja, energiahoitaja, kouluttaja

anni@vahvamina.com 

puh. 045 237 0277

Liike-elämässä myynnin, hankinnan ja johtamisen osaajana toiminut ammattilainen. Oma henkisen hyvinvoinnin alan yritys on ollut olemassa 8 vuotta. Erikoistunut henkisen kasvun koulutuksiin, meditaatioihin, intuition kehittämiseen, intuitiiviseen energiahoitoon sekä kanavointiin .

LinkedIn, lue lisää

Lisätietoja Annin henkisen alan toiminnasta www.valonpisara.fi / www.valonpisara.rocks

minä.jpg

PAULA MATIKAINEN

Energiahoitaja, meditaatio-ohjaaja

paula.matikainen2@gmail.com

Olen Paula Mäntymäeltä. Olen kahden lapsen äiti, vaimo ja minä juuri tällaisena kuin olen. Olen työskennellyt terveydenhoidon alalla lähes kaksikymmentä vuotta. Hoitajan osaamistani laajensin opiskelemalla myös eläintenhoitajaksi. 

Omien kompastinkivien, loukkaantumiseni ja elämän oppieni kautta olen joutunut pysähtymään itseni äärelle, ajatuksiini, arvoihini ja ennen kaikkea syventymään siihen, kuka oikeastaan olen ja mitä voin tarjota elämälle. Tuota kaikkea läpikäydessä viimein tuli aika siirtyä elämässäni eteenpäin ja alkaa toteuttamaan sydämeni ääntä.

 

"Pelkää jos pelottaa, mutta toimi."

Hannan profkuvahelmikuu 2020_2.jpg

HANNA KEKÄLÄINEN

Energiahoitaja, meditaatio-ohjaaja

www.treeoflife.fi

Olin työskennellyt  yhteensä 15 vuotta ensin toimittajana ja sitten kaupallisella alalla myynti- ja johtotehtävissä, kunnes muutama vuosi sitten henkilökohtainen kriisi pakotti minut etsimään uutta suuntaa. Tuo pakkopysähdys mullisti elämäi täysin   100% parempaan suuntaan -  sillä löysin sen kautta henkisen kasvun kiehtovan maailman ja aloin parantua.  Opin, kuka oikeasti olen, ja tajusin, mitkä ovat sieluni suurimmat intohimot ja lahjat: säveltäminen ja valotyö eli energiatyöskentely eri muodoissa.

 

Täyskäännökseni jälkeen opiskelin Anni Zittingin yksityisopetuksessa energiaparantamista, kanavointia, intuitiotyöskentelyä, meditaatio-ohjausta ym energiatyötä. Lisäksi opiskelin mm. reikihoitajaksi ja klassiseksi hierojaksi ja palasin pianonsoitonopettajaksi ja aloin säveltää ja julkaista pianomusiikkia. Nöyrän kiitollisena kaikesta haluan auttaa muita ihmisiä löytämään saman vapauden ja valon, minkä olen itse parantumisen myötä kokenut.

N%C3%A4ytt%C3%B6koko_Nettiin-10_edited.j

HEIDI

KOTAKOSKI

Meditaatio-ohjaaja, kouluttaja

heidi@vahvamina.com 

puh. 040 842 4421

Visuaalisen alan moniosaaja. Vahva osaaminen kaupan ja kauneudenhoidon aloilta. Taiteellisten harrastusten myötä löytänyt omannäköisen tavan elää. Kouluttautunut energiahoitajaksi vuonna 2012. Henkisellä puolella erikoistunut energian tulkitsemiseen, kanavointiin, intuition kehittämiseen sekä meditaatioihin. Tarkka, visuaalinen ja havainnoiva lähestymistapa energioihin. 

Anne_edited.jpg

ANNE RAATIKAINEN

Kundaliinijoogaopettaja, energiahoitaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja

www.facebook.com/Sydämenivoima

Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri – pääaineenani käytännöllinen filosofia, kosmetologi sekä joogaopettaja (Kundaliini 220h KRI) ja pian valmistuva energiahoitaja. Olen työskennellyt tehdastyössä, hampurilaisbaarissa, siivoojana, myyjänä, kosmetologina ja viimeiset 11 isossa organisaatiossa, joista 9 vuotta esimies- ja johtotehtävissä.

 

Vuodesta 2020 alkaen olen työskennellyt kokopäiväisesti omassa yrityksessäni Tmi Sydämeni Olemusvoima tarjoten jooga-, meditaatio- ja rentoutuspalveluja. Olen kolmen adoptiokoiran Espanjan galgojen Annan, Elsan ja Eroksen äiti ja avopuoliso kumppanilleni Janille, jonka kanssa olemme kulkeneet yhteistä matkaa 18 vuotta. Tämänhetkinen kotimme on Sipoossa maaseudulla ja sydämeni koti löytyy Hartolan Jääsjärveltä pienestä saaresta.

 

Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä luonnossa oleilu, juoksu omaan tahtiin sekä intohimoinen lukeminen.

Portfoliossamme mm. 

Meditaatiokurssit

Workshopit

Intuitiovalmennukset

Intuitiivisen energiahoitamisen koulutukset

Energiahoidot ja kanavoinnit

Intuitiivinen tilasuunnittelu

Henkisen kasvun koulutukset

Sisältöpalvelut teemapäiviin, esim. virkistyspäivät ja polttarit

Sisällöntuotantopalvelut mm. blogit, nettisivujen rakenne ja sisällöt, markkinointitekstit

Liiketoiminnan prosessien laatiminen, henkilöstön johtaminen ja motivoiminen

Hyvinvointivalmennukset

Kauneudenhoitopalvelut

LuovaVoiman Työpajat ry: Käsikirjoitusprojektit

Somistus- ja esillelaittopalvelut

Teatterilavastus

bottom of page