top of page

Palvelut

Vahva Minä tarjoaa työkaluja itsesi kehittämiseen tietoisuuden, persoonan ja luovuuden kautta.

 

Matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia työkaluina toimivat läsnäolo ja tekeminen. Nämä elementit ovat läsnä kaikissa palveluissamme. 

MEDITOINTI

Meditointi on ovi mielenrauhaan, tasapainoon ja syvempään itsetuntemukseen.

Meditointikurssit antavat perusvalmiudet omatoimiseen meditointiin ja saat konkreettisia vinkkejä meditoinnin sisällyttämiseksi sinulle istuvalla tavalla omaan arkeesi. Meditointikurssit sopivat myös kokeneille meditoinnin harjoittajille syventämään omaa meditoinnin kokemusta. Kurssi on jokaiselle yksilöllinen matka. Ohjaaja tukee osallistujia heidän oman kehityksensä äärellä.

Meditoitiin löytyy myös itseopiskelumateriaalia. Materiaalipaketteja tähän ja muihinkin teemoihin löytyy verkkokaupastamme.

Ohjattuja meditaatioita pidetään Vantaalla ja Lohjalla. Lisää on tulossa ja toiveitakin otamme vastaan. Meillä on myös liikkuva meditointipalvelu Pop Up -meditaatiot Uudenmaan alueella. Lyhyitä meditaatioitamme YouTubessa.

Kaikki kurssitoiminta pohjautuu itseohjautuvuuteen ja on ensisijaisesti yksilöllinen matka. Meidän roolimme on tarjota työkaluja, rohkaista ja mahdollistaa.

Vahva Minän™  tarjonnassa on sekä omia että yhteistoimijoidemme kursseja. Niistä voi valita yksittäisiä, muodostaa itselleen omiin tarpeisiin istuvan kurssikokonaisuuden tai laatia kanssamme yksilöllisen suunnitelman. Yksilövalmennus ja -opetus ovat myös yksi mahdollisuus, joko ryhmäkurssien rinnalla tai kokonaan yksityisesti.

Kursseja toteutetaan myös omille ryhmillenne.

 

Kursseja täydentävät ohjatut meditaatiovideot sekä itseopiskelu- ja harjoituspaketit, joita löytyy verkkokaupasta. Harjoituksia voit tehdä myös ihan sellaisinaan - aktivoimaan, rauhoittamaan, tiedostamaan tai vaikkapa luovuuttasi herättelemään. 

YKSITYISOPETUS

Kaikki kursseja saa myös yksityisesti.

Voit halutessasi ottaa valmennusta esim. meditointiin, rentoutumiseen ja läsnäolotaitoihin tai vaikkapa intuitiosi vahvistamiseen.

Henkisen puolen yksityisopetuksen toteuttaa Valonpisara.fi / Anni

Yksityisopetus mahdollistaa omien aikataulujen luomisen, sekä täysin yksilöllisen sisällön. Voimme joustaa sinun tarpeidesi mukaan ja muokata yhdessä sisältöäkin omaa matkaasi myötäillen. Halutessasi voit yhdistää kokonaisuuteesi myös ryhmäkursseja.

ITSEOPISKELUMATERIAALIT

Verkkokaupassa on itseopiskelumateriaaleja, joiden kautta voit lisätä itsetuntemustasi, kehittää läsnäolon taitoja ja oppia meditoimaan.

Aiheina mm. Intuitio, meditointi, itsensä kuuntelu ja tietoisuuden avaaminen. 

Materiaaleissa on tiivis tiedollinen osuus ja paljon harjoiksia. Ne ovat helposti omaksuttavia ja toistettavissa. Toistojen myötä pääset joka kerta syvemmälle kokemukseen.
Näistä olemme saaneet paljon tyytyväistä palautetta!

KUNDALIINIJOOGA

Anne Raatikainen ja Sydämeni Olemusvoima tarjoaa sinulle ja ryhmille jooga-, meditaatio-, ja rentoutuspalveluja. Jokaisella meistä on oikeus nauttia olemassaolostaan ja kokea itsensä onnelliseksi. Tervetuloa!

HENKISET PALVELUT

Tarjolla on

  • energiatyöskentelyn opetusta ryhmissä ja yksityisesti

  • päivä- ja viikonloppukursseja, aiheina mm. tietoisuuden avaaminen, kanavaksi avautuminen, suullisen kanavoinnin opettelu

  • kirjallinen ja suullinen kanavointi, myös puhelimitse

  • energiahoito, myös etähoito

  • ryhmähoito

 

Rentoutumista, luovuuden herättämistä, energiahoitoja, olemista tässä hetkessä!

Mäntymäen metsämaisemassa Sipoossa on mahdollisuus viettää päivää raittiissa ulkoilmassa ilman ylellisyyksiä!

 

Tarjolla on valmiita ohjelmapaketteja tai voitte Päivänsäteen (Paula Matikainen) kanssa suunnitella yksilöllisen palvelupaketin.

 

Olemista  vain omalla porukallasi!

PopUp -meditaatio

Liikkuva meditointipalvelu, jonka voit tilata omaan tapahtumaasi Uudenmaan alueella.

Yhdessä suunnitellen voimme luoda tarpeita vastaavan paketin. Helpointa lienee lähteä liikkeelle siitä, että lähetät meille toiveet ja muut mahdolliset speksit ja teemme niiden pohjalta ehdotuksen.

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi! Palaamme asiaasi mahdollisimman pian.

bottom of page