Palvelut

Vahva Minä tarjoaa työkaluja itsesi kehittämiseen tietoisuuden, persoonan ja luovuuden kautta. Matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia työkaluina toimivat läsnäolo ja tekeminen. Nämä elementit ovat läsnä kaikissa palveluissamme. 

Palvelut ovat tilattavissa suoraan verkkokaupastamme tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä. 

Voit oppia meditoimaan kanssamme työpajojen, lähi- tai nettikurssien, ohjattujen meditaatiovideoiden tai PopUp -meditaatiotapahtumien kautta.

Lue lisää meditoinnista...

Tarjoamme eri pituisia kursseja, joita voit valita yksittäin tai muodostaa niistä oman kurssikokonaisuuden. Opistomme kursseja täydentävät ohjatut meditaatiovideot sekä itseopiskelu- ja harjoituspaketit, joita löytyy verkkokaupasta. Harjoituksia voit tehdä myös ihan sellaisinaan - aktivoimaan, rauhoittamaan, tiedostamaan tai vaikkapa luovuuttasi herättelemään. 

Lue lisää...

Vahva Minä - lahjakortin voi hankkia joko suoraan tiettyyn palveluumme tai voit määritellä summan, jonka lahjan saaja voi vapaavalintaisesti käyttää mihin tahansa palveluistamme. Lahjakortin voi tilata suoraan verkkokaupastamme ja valita mieleisesi kuvituksen.

Lue lisää...

Verkkokaupassa on monia erilaisia itseopiskelupaketteja ja harjoituspaketteja, joiden kautta voit lisätä itsetuntemustasi, kehittää läsnäolon taitoja ja oppia meditoimaan.

Siirry verkkokauppaan...

Henkiset palvelut saatavilla yhteistyössä Valonpisaran kautta: energiahoitoja ja kanavointeja Vantaalla ja Lohjalla. 

Lue lisää...

Please reload