top of page

Rakkauden muutosvoima


Aina on hyvä aika sitoutua antamaan rakkautta itselleen. Pienikin omaa hyvinvointia vahvistava teko joka päivä muuttaa suhtautumista itseen. Sinä olet joka tapauksessa hyvin arvokas olento ja tavattoman tärkeä. Siitä on tärkeää itseään muistutella ja valita viedä ajatus käytännön tekoihin asti. Olet tärkeä ennen kaikkea itsellesi ja myös muille. Itseä rakkaudellisesti huomioiden tuon tosiasian alkaa pikkuhiljaa uskoa yhä syvemmällä sisimmässään. Tunne omasta arvosta ja tärkeydestä muille muuttaa meitä jokaista ja näyttää ympäröivää maailmaakin eri tavalla.


Ehdoista vapaaseen rakkauteen kuljetaan monenlaisten vaiheiden kautta. Välillä peruutellaankin, mennään sivupoluille ja tuiskahdetaan polvillemme. Itseään on haasteellista rakastaa ehdoitta ja sitä ei ole tarpeen itseltään suoralta kädeltä ja heti tapahtuvaksi vaatiakaan. Sellainen vaatimuksista irrottelukin on rakkaudellista; voimme valita katsoa itseämme armollisuuden kautta. Rehellisyys nähdä totuutta ja totuuksien hyväksyntä voivat kulkea sovussa rinnakkain.


Valinta kohdata itsesi tutustuen ja hyväksyen kasvattaa rakkauden voiman läsnäoloa. Olisiko mahdollista ainakin välillä kohdella itseään kuin rakasta ystävää? On varsin silmiä avaavaa välillä vaihtaa näkökulmaa ja ajatella itsensä rakkaana ystävänään. Kuinka ystävää neuvoisin, jos hän kysyisi neuvoa juuri tällaisessa tilanteessa? Kuinka häntä kannustaisin juuri nyt, jos osamme olisivat toisin päin? Miten häneen suhtautuisin juuri tällaisessa tilanteessa kuin omani on nyt?


Alkaessasi vaihe vaiheelta luottamaan itseesi, löydät sitä kautta enemmän luottamusta myös rakkauteen. Samalla vahvistuu kokemus siitä, että aito rakkaus ohjaa sinua kauniisti. Rakkaus on sisältä kumpuava voima, joka on samaan aikaan valtavan vahva ja värisevän herkkä. Itsekunnioituksen ja itsen arvostamisen vahvistuessa pääset kosketuksiin universaalin rakkauden kanssa ja sehän se vasta uskomaton voima onkin! Sinulla on varmasti siitä jo paljon kokemusta ja olet saanut havaita, kuinka sen voiman äärellä mahdotonkin muuttuu mahdolliseksi.


Mitä enemmän antaudut rakkaudelle, sitä enemmän elämään tulee varmuutta ja selkeyttä. Elämä alkaa muovautua yhä vahvemmin omaa sisäistä todellisuutta vastaavaksi. Rakkauden voima auttaa ilmentämään elämään sydämen syviä toiveita ja omassa ytimessä sykkiviä intohimon kohteita. Sinun henkinen ja fyysinen persoonasi saa rakkauden voiman avulla tilaa olla aidosti sitä, mitä olet. Asioita rakastamalla vedät niitä puoleesi. Rakkaus on maailmankaikkeuden voimakkain magneetti.


Rakkauden voima on läsnä myös toisiin ihmisiin rakastuessa ja heitä rakastaessa. Luottamuksellisessa ilmapiirissä rakkaus voi kasvaa aitoon syvään olemukseensa. Voidessamme luottaa toiseen ihmiseen koemme turvallisuuden tunnetta, joka mahdollistaa toiselle ihmiselle avautumisen ja omana itsenä olemisen. Voisiko samalla tavalla käydä luottamuksen lisääntyessä itseämme kohtaan? Parhaimmillaan rakkauden voima vahvistaa ihmisten välisissä suhteissa molempia osapuolia itsenään ja kahden välistä yhteyttä. Rakkauden voimaan tutustuminen on yhteyden rakentamista omaan todelliseen olemukseen. Sieltä kautta löytyy uudenlainen yhteys kaikkeen ympärillä. Rakkauden voiman läsnä ollessa rakentuu rakkaudellinen todellisuus.


 Rakkaus on aina tavoitettavissa


bottom of page