top of page
  • Anni

Valmis rakkauteen


Minua on vain yksi ja minulla tämä yksi elämä. Siihen elämään kuuluu suuri rakkaus. Minä olen siihen jo valmis.


Olen rakkaudelle itseni avannut ja tähän tullakseni kulkenut pitkän matkan. En voi jäädä odottamaan ketään. Sillä rakkautta ei kuulu odottaa.


Me kuljemme elämämme tietä ja jossain kohdassa tuota tietä kahden ihmisen polut yhdistyvät. Silloin yhdistyy myös heidän rakkautensa. Siitä alkaa tarina, jonka edessä kaikki haasteet ovat voitettavissa ja jokainen päivä on oleva rakkauden päivä. Ja jos valinta pitäisi tehdä joskus uudelleen, molemmat tekisivät yhtään epäröimättä sen saman valinnan: tämän ihmisen rinnalla haluan olla, sillä siihen tiedämme molemmat kuuluvamme ja sen vuoksi me molemmat teemme kaikkemme.


Rakkaus on kohdallasi vain hetken ja jos siihen et silloin tartu, et enää et voi sydämeeni palata. Sillä olen jo muualla. Kuljen tietäni tietäen, että sinä et ollut minulle valmis. Mutta joku on ja se joku tulee eteeni elämäni polulla. Sillä rakastamaan olen syntynyt ja sydämeni on tullut yhdistymään toiseen sydämeen.


Mikäli et rakkauteen tartu, anna minun silloin mennä. Muuten estät vapaan kulkuni ja suljet reittini sen suuren rakkauden luo, joka syntyy kun kaksi ihmistä ovat sille valmiit.bottom of page