SPONSOROINTI

Ilolla otamme vastaan tukea saadaksemme saatettua mm. meditoinnin mahdollisimman monen ihmisen ulottuville.

 

Tilat maksuttomiin meditaatiotapahtumiin

Mikäli haluat olla yksityishenkilönä tai yhteisösi kautta tukemassa ihmisten hyvinvointia, voit tehdä sen kauttamme vaikkapa mahdollistamalla tilat maksuttomia meditointitilaisuuksia varten. Tarjoa hallinnassasi oleva tila yhdeksi tai useammaksi kerraksi, taikka lahjoita tilavuokra meditaatiotapahtumaan. 

Tarvikkeita

Keräämme tarvikkeita isompia meditaatiotapahtumia varten. Otamme vastaan lahjoituksina räsymattoja, joogamattoja, katoksia tai suuria telttoja, tyynyjä ja huopia. Voit myös osallistua kustannuksiin rahallisesti. 

Muita tapoja

Tavoitettavuus onnistuu messujen ja muiden tapahtumien kautta. Otamme vastaan tukea promootiokuluihin ja -tarvikkeisiin. Myös kurssitilojen ja tarvikkeiden kuluihin voi osallistua tai tarjota ihmisille valmiiksi sponsoroituja osallistumisia eli kattaa osallistujien kuluja. 

SIJOITTAMINEN

Toimintamme on rakenteilla ja voit tukea tätä rakennustyötä. Olemme avoimia erilaisille yhteistyöehdotuksille ja rahoitusvaihtoehdoille. 

Tutustu myös hyvinvointiopistoomme :

Vahva Minä Hyvinvontiopit Meditointikurssi Meditaatio Vantaa Lohja sitä kuuluisa oma aikaa, tietosuus, läsnäolo, rentotuminen, Anna-Riina Zitting Anni, Heidi Kotakoski, hyvinvointikoulutus