top of page

Kurssitoiminta

Vahva Minän kurssien ja muun toiminnan™ ideana on mahdollistaa ihmisenä kasvaminen. Itsensä kehittäminen on osa ihmisolemusta ja kasvun tapahtuminen vahvistaa itsearvostusta. 

 

Hyvä itsetuntemus on jokaisen saavutettavissa. Tunnetaidot ja tietoisuustaidot ovat tärkeitä niin minäkuvan kuin ihmissuhteiden kannalta. Niiden jatkoksi tarvitaan vielä toimintaa, jotta nuo taidot todentuvat käytännössä. Tunteet ovat joka tapauksessa olemassa. Niiden ymmärtäminen ja niiden äärellä toimiminen ovat osa tasapainoista elämää.

 

Keskeinen ajatuksemme on yhdistää läsnäolo ja toiminta. Läsnäolon kautta itsetuntemus kasvaa ja toiminnan välityksellä voit vahvemmin toteuttaa itseäsi. Elämästä tulee itsestä käsin ohjautuvaa ja tietoista. Jalostamalla vuorovaikutustaitojasi ja tutustumalla ajattelumalleihisi voit suoraan vaikuttaa omaan ja läheistesi elämään. 

Meidän kanssamme voit opiskella itsenäisesti, ryhmässä tai monimuotoisesti. Opiskelun keskiössä ovat  oma oivaltaminen ja itseohjautuvuus. Vahva Minän™  parissa on mahdollista myös täysin itsenäinen opiskelu. Tarjoamme raamit, jotka sinä itse täytät. Valmiita totuuksia ei siis ole tarjolla, vaan jokainen luo omansa.

 

Tapamme työskennellä on toimintakeskeinen ja arjen läheinen.

Valonpisaran kurssikalenteri

TALLENTEET

Ohjattuja, lyhyitä meditaatioita rentoutumiseen, meditointiin ja nukahtamiseen.

Työpajoissa painotus on toiminnallisuudessa. Niihin sisältyy teemasta riippuen harjoituksia, meditointia, piirtämistä, kirjoittamista, maalaamista, liikunnallisuutta, keskusteluita, ryhmätöitä jne. Työpajat ovat dynaaminen ja sosiaalinen tapa opiskella.

Työpajoja järjestetään myös kesäisin.

Näitäkin voidaan räätälöidä oman porukan tarpeisiin.

LUENNOT

Julkisissa sekä yksityisissä tilaisuuksissa onnistuvat luennot toivotulla teemalla ja aikataululla.

Meditating

Vahva Minä™ -kursseilla olet itse oma koulutuspäällikkösi. 

Muita jäseniä opiskelutiimissäsi olemme me, koulun perustajat Heidi ja Anni, sekä muut kouluttajat ja opiston arjesta huolehtijat. Opiskelujasi mahdollistamassa on monipuolinen osaajajoukko.

 

Päivitämme myös jatkuvasti omaa osaamistamme ja haastamme toinen toisiamme löytämään uusia näkökulmia ja uutta potentiaalia toinen toisistamme. Kehitämme koulua ja itseämme myös opiskelijoiden antaman palautteen pohjalta.

Opiskeluissa avainsanoja ovat LÄSNÄOLO ja TOIMINTA. Läsnäolon kautta itsetuntemus kohenee ja toiminnan ollessa kurssissa oman itsen kanssa, rakennat sinulle parhaiten istuvaa elämää.

Tietoisuustaidot, Tunnetaidot ja Toimintataidot ovat keskeisessä asemassa kaikessa opiston toiminnassa Ajattelemme näiden taitojen vahvistumisen auttavan jokaista ihmistä tulemaan toimeen itsensä, toisten ja ympäröivän maailman kanssa itseä toteuttaen ja toisille tilaa antaen.

Nämä alla olevat tiedot koskevat Vahva Minän™ ja Valonpisaran tapahtumia, muiden toimijoiden osalta ovat voimassa heidän omat tietonsa. Ne löytyvät kunkin tapahtuman yhteydestä tai linkin kautta heidän sivustoltaan. 

PAIKKA: Valonpisaran pienryhmätila, Klaneettitie 6-8 A, 00420 Helsinki tai muu järjestäjän tapahtumakohtainen paikka

KESTO: yhden päivän kurssit klo 11 – 18, viikonloppukurssit la klo 11 – 18 ja su 11 – 18

HINNAT:

Vahva Minän™ ja Valonpisaran kurssien hinnat

140 € / 1 pv ja 270 € /vkonloppu.

Iltakurssit kurssikohtaisesti.

Yksityisopetus 120 € / 2 tuntia ja 240 € / 4 tuntia

Muiden toimijoiden hinnat tapahtumakohtaisesti.

MATERIAALIT: materiaalit ja tarvikkeet kuuluvat aina kurssin hintaan

ILMOITTAUTUMINEN: Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä kaikki kurssit toteutetaan pienryhminä, jolloin mukaan mahtuu 6 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on kurssista riippuen 2 – 4 hlöä.

MAKSU: Ilmoittautuessasi yllä olevan Tapahtumakalenterin kautta, voit maksaa kurssien sitä kautta.  Mikäli valitset tilisiirron tai laskut, saat ilmoittauduttuasi maksuohjeet. Kurssi tulisi maksaa viimeistään 1 vko ennen kurssia. Peruutus on mahdollista veloituksetta vielä 2 vkoa ennen kurssia. Sen jälkeen tehdyt peruutukset oikeuttavat 50 %:n hinnanalennukseen.
 

MUKAAN: oma makuualusta, juomapullo, mukavat ja lämpimät vaatteet, peitto. Jonkin verran varusteita on paikan päälläkin. Koko päivän kursseille omat lounaseväät. Kurssipaikalla on jääkaappi, mikro ja astioita. 

Maksuun sisältyy materiaalien lisäksi lämpimät juomat ja pientä purtavaa (hedelmiä, pähkinöitä tms.)

 

Kursseista lähetetään infokirje 1 – 2 vkoa ennen kurssia.

Lisätietoja voit kysellä s-postilla.

 

MAHDOLLISUUS YKSITYISOPETUKSEEN: kaikki kurssit on mahdollista toteuttaa yksityisesti ja yksilölliset toiveet huomioiden. Yksityisopetuksen hinta 120 € / 2 tuntia ja 240 € / 4 tuntia.

MAHDOLLISUUS TILATA KURSSI: kaikkia kursseja ja ohjattuja meditaatioita voi tilata omalle porukalle ja omiin tiloihin. Katsotaan hinnoittelu tapauskohtaisesti.

MAHDOLLISUUS JÄRJESTÄÄ OMA MEDITAATIO: PopUp -meditaatio

bottom of page